OMUL - INTERFERENŢĂ  ÎNTRE CORPUL FIZIC ŞI CORPUL ENERGETICOMUL - INTERFERENŢĂ ÎNTRE CORPUL FIZIC ŞI CORPUL ENERGETIC

Energia se naşte odată cu noi şi conservă în timpul vieţii, echilibre delicate care constituie starea de sănătate. Pentru ca fiinţele umane (fiinţe energetice) să fie sănătoase, acestea trebuie să aibă parte de o armonie perfectă între corp, minte şi spirit. Materia vibrează cu o frecvenţă unică rezultată din încărcarea la nivel atomic. Toate celulele şi ţesuturile sănătoase precum şi toxinele, microbii, virusurile, medicamentele, remediile etc, produc oscilaţii electromagnetice proprii , caracteristice, un fel de semnătură electronică.

Sănătatea- armonie perfectă între corp, minte şi spirit.
Biorezonanţa-metodă de evaluare a stării de sănătate.

   Omul trebuie văzut ca un sistem de reţele formate din câmpuri complexe de energie (corpul energetic): aura, chakrele energetice, meridianele energetice (de acupunctură) care interferează cu sistemul somatic (corpul fizic, celular).
In viziunea modernă, holistică, această energie uneşte omul în realitatea sa fizică şi psihică, materială şi spirituală, macro şi microcosmică.
Dacă fluxul energetic îşi pierde echilibrul, datorită oricărei cauze, încep tulburările energetice, apoi apare suferinţa şi în consecinţă se dezvoltă boala.
Energia este de natură cuantică, cuanta masoară cea mai mică cantitate de energie radiantă, având o valoare proporţională cu frecvenţa radiaţiei respective. Cuanta este echivalentă cu 10-23 de watts (waţi). Medicina bioenergetică studiază echilibrul şi dinamica energiei transmise sau produsă de celule, ţesuturi şi organe. Medicina cuantică explorează în profunzime anatomia energetică a corpului uman : studiază energia vitală, elementele esenţiale de transmisiune şi coeziune de care depinde viaţa.
Biorezonanţa este o metodă de evaluare a stării de sănătate, total neinvazivă, care presupune măsurarea campului electromagnetic al vibraţiei celulare. Orice afecţiune se instalează mai întai la nivelul copului energetic (al aurei). Corpul uman este un conducător electric, deci reactivitatea sa poate fi măsurată prin răspunsul la impedanţă, amperaj, voltaj, reactanţă, inductanţă, frecvenţă, fază, coerenţă, polaritate etc.
SCIO este rodul a 20 de ani de cercetări conduse în domeniul medicinii bioenergetice, biofizicii şi al fizicii cuantice, dincolo de reflexologia diferenţiată şi a sistemelor matematice de calcul sofisticate. SCIO este un rafinat instrument electronico-informatic, puternic şi sigur, studiat şi dezvoltat prin colaborarea medicilor şi a cercetătorilor în domeniul terapiei bolilor. Aparatul fost proiectat pentru a reuşi să măsoare instantaneu 16 parametri electrici diferiţi ai corpului uman. Aceasta face SCIO un instrument unic şi garantează, între altele, culegerea valorilor obiective de la pacient, neinfluenţate de examinator sau de ambianţă. Suntem în măsură de a interacţiona, prin intermediul microradiofrecvenţei, cu aceste energii subtile modificând şi corectând fluxurile energetice cu scopul de restabili echilibrul biologic şi sănătatea.
Corpul nostru răspunde pozitiv la aceşti stimuli pe care îi recunoaşte ca bioinformaţie : efectul terapeutic este extrem de eficace, precis, nedureros, neinvaziv lipsit de orice efecte secundare. Se obţin efecte surprinzătoare şi pozitive în tratamentele vizând echilibrarea energetică sistemică, de organ, mentală, hormonală, în tratamentul durerii, parazitozelor, în alergie, intoleranţe alimentare.
Cel mai specific exemplu de tratament cuantic este tratamentul punctului de acupunctură de pe un meridian chinezesc corespunzând unui organ. SCIO este în măsură să individualizeze frecvenţa meridianului indicat căutând punctul/punctele de acupunctură care necesită tratament şi echilibrându-le individualizat pe fiecare în funcţie de dezechilibrul energetic prezentat, furnizând automat energia necesară.
Organul corespondent recâştigandu-şi astfel echilibrul său energetic, găseşte apoi forţa de activare a mecanismelor sale naturale, fiziologice, de apărare pentru a învinge suferinţa sau boala.

Lasă un comentariu