IGIENA SISTEMULUI NERVOSORGONUL - ENERGIA PRIMORDIALĂ A UNIVERSULUI

Orgonul este energia primordială care ne înconjoară, numită şi Chi (Qi), Ki, Prana, Mana, Energia vitala etc. Este energia care scaldă întreg universul.

Orgonul, cunoscut şi utilizat din vremuri de mult apuse, apoi uitat câteva secole, a fost "readus" la viaţă prin studii stiinifice, începând din 1940, de către Wilhelm Reich, considerat în mediile actuale ca "Părintele Orgonului".

El a construit primele acumulatoare orgonice, mai apoi, în 1942, a fondat "Institutul Orgon" în USA.
În afară de acumulatorii de Orgon (orgonitele Reich - dispozitive pasive, de captare şi acumulare), cu care a început cercetările şi care puteau fi utilizaţi cu succes în tratarea diverselor boli, printre care şi cancerul, Wilhelm Reich a construit şi bine cunoscutul Tun de Nori (Cloud Buster), cu abilitatea sa de a crea ploaie şi a preveni grindina.
Se cunoaşte echilibrul destul de precar între curenţii telurici (energiile subtile care străbat străfundurile Pământului) şi curenţii orgonici care străbat atmosfera. În natură, spune Reich, există două tipuri de Orgon: un Orgon pozitiv, benefic, vital, dar şi un Orgon negativ, mult mai uşor de obţinut şi foarte greu de eliminat din spaţiul în care se concentrează. Reich a construit un purificator de Orgon cu ajutorul căruia a reuşit eliminarea Orgonului negativ, transformându-l în Orgon pozitiv.
Aparatul de biorezonanta SCIO cu care lucrez de peste 10 ani, are dispozivul Orgon de eliminare a energiei negative. Activez acest dispozitiv la inceputul fiecarui examen sau tratament bioenergeic SCIO.
În anii '50 Wilhelm Reich a plătit cu viaţă dorinţa de a transforma medicina ştiinţifică, bazată exclusiv pe tratarea efectului, într-o medicină apropiată de tratarea cauzelor generatoare de efecte, o medicină străveche, ce urmăreşte restabilirea echilibrului energetic al întregului corp, nu doar o restabilire temporară a echilibrului energetic al zonei afectate, aşa cum obţinem în urma tratamentelor medicamentoase convenţionale.
Ulterior, în anul 2000, Don şi Carol Croft, înaintează teoria purificării, şi a generării Orgonului cu ajutorul orgonitelor, amestecuri metalice, într-o matrice de răşini epoxidice, cu o bază de cristale de cuarţ. Plecând de la orgonite, Don şi Carol Croft dezvoltă un purificator atmosferic, o versiune activă a celebrului Cloud Buster al regretatului Wilhelm Reich. Cu purificatorul atmosferic, Don Croft neutralizează fenomenul artificial numit "Chemtrails, dârele morţii-otrava din cer", răspândit începând din anii '90. Tot mai multe avioane împrăştie, pe tot globul, substanţe (aluminiu, bariu, stroniu – 90 etc) nocive pentru oameni şi pentru mediul înconjurător. Anumite boli au fost corelate cu aceste "chemtrails". Un exemplu: expunerea prelungită la aluminiu atacă în primul rând sistemul nervos, provocând tulburări de somn, nervozitate, instabilitate emoțională, pierderi de memorie, dureri de cap etc. Dacă deodorantele și antiperspirantele pe bază de aluminiu nu sunt indicate a fi folosite, cum pot oare aceste chemtrails să nu ne afecteze?.
Ceea ce leagă şi unifică într-un tot unitar cele trei regnuri de baza din natură: animal, vegetal şi mineral (cristalele) este chiar energia care vibrează în tot şi în toate, "Orgonul".
După aproximativ 30-40 de ani, se revine brusc, chiar exploziv, la vechile teorii, luând amploare o campanie puternică de promovare a dispozitivelor orgonice active, pe baza de cristale de cuarţ. Un cristal trebuie mai întâi purificat şi apoi programat, astfel încât să facă ceea ce noi dorim. Cristalele de cuarţ, cu o vastă memorie în care sunt stocate, sub formă energetică, toate experienţele "trăite" de către acestea, au o foarte mare adaptabilitate privind rezoluţia de frecvenţa. Sunt proprii atât utilizării la frecvente reduse (ELF) cât şi la frecvente extrem de înalte, cu mult peste undele radio, cum ar fi vibraţiile energiilor subtile. Orice cristal, bun amplificator energetic, poate fi utilizat deopotrivă atât în slujba binelui cât şi în slujba răului. Operatorul comunica cu cristalul şi vice-versa. Dacă ştii să-l înveţi şi să-i arăţi diferenţa dintre bine şi rău cristalul te poate asculta şi poate face ceea ce trebuie.
Ia amploare dezvoltarea şi comercializarea în masă a dispozitivelor radionice, dispozitive rezonatoare în gama undelor de foarte joasă frecvenţa (cunoscute şi sub denumirea de unde ELF - Extra Low Frequency). Undele electromagnetice ELF în domeniul 6-10 Hz corespund frecvenţelor cerebrale în domeniul alfa-teta, frecvenţe generatoare de stări psihice.
În încheiere, o atenţionare: la ora actuală, este prematur să ne avântăm orbeşte în arta utilizării cristalelor, mai ales a cristalelor de cuarţ, care poate avea manifestări greu controlabile în planurile spirituale superioare şi al căror efect se repercutează amplificat şi necontrolat asupra planului fizic în care vieţuim. Natura este o forţă mult prea puternică faţă de micimea noastră spirituală.

orgon

Lasă un comentariu