IGIENA SISTEMULUI NERVOSSCHIMBÃ-ŢI APA, SCHIMBÃ-ŢI VIAŢA

APA KANGEN este o apã terapeuticã, filtratã direct de la robinet și ionizatã/electrolizatã de cãtre aparatul Kangen (electric) al companiei japoneze ENAGIC, fondatã în 1974. Rezultã 5 tipuri diferite de apã, fiecare având proprietãți specifice și benefice sãnãtãții omului, animalelor și plantelor, precum și pentru frumusețe, prepararea hranei și îngrijirea casei. Aparatul de apã Kangen, a fost folosit de la început ca aparat medical în Japonia. Inițial Enagic a distribuit ionizatoare industriale în peste 100 de spitale din Japonia, pentru tratarea diverselor boli.

Din 2003, Enagic a început expansiunea internaționalã stabilindu-și sediul general în SUA și Canada, iar în 2008 creiaza o filialã cu sediul în Germania-Dusseldorf.
Prin studii clinice, Ministerul Sãnãtãții, al Muncii și al Bunãstãrii din Japonia a omologat echipamentele de producere a apei alcaline și a recunoscut urmãtoarele beneficii ale apei Kangen: - inhibã fermentarea anormalã în tractul digestiv, evita diareea cronicã, alina tulburãrile digestive, atenueazã excesul de acid gastric. S-au evidențiat urmãtoarele beneficii ale apei Kangen, prezentate în cadrul emisiunilor de televiziune din ultimii ani:
1. Apa Kangen a fost folositã pentru atenuarea cangrenei diabetice la membrele inferioare,
2. Apa Kangen atenueazã dermatita atopica aflatã într-un stadiu avansat,
3. Celulele canceroase sunt puternic influențate îndatã ce pacientul începe sã consume apa Kangen.
Multe spitale (din Japonia) folosesc apa Kangen pentru terapie. Experiența clinicã a arãtat cã apa Kangen a determinat ameliorarea anumitor boli care nu rãspundeau la tratamentul medicamentos: hipertensiunea arterialã (HTA), astmul bronșic, metabolismul lipidelor, boli renale, tulburãri digestive și ale ficatului.
Experimental, s-a demonstrat cã apa Kangen inhibã reproducerea celulelor canceroase.
Peste trei decenii de cercetãri și o multitudine de studii clinice au demonstrat cã apa Kangen ajutã la:
- neutralizarea radicalilor liberi,
- reactivarea celulelor importante, inclusiv a celulelor de ADN, întãrind astfel sistemul imunitar și sprijinind puterea de autovindecare a corpului omenesc.
Ionizatorul Enagic produce, la comanda utilizatorului, 5 tipuri de apã Kangen:
1) SUPER ALCALINÃ cu pH de 11,5 NEPOTABILÃ, folositã la curãțenia ustensilelor și spãlarea vaselor de bucãtãrie, înlãturarea petelor (cafea, ulei etc), eliminarea duritãții legumelor și fructelor.
2) ALCALINÃ KANGEN cu pH de 8,5-9,5 POTABILÃ este perfectã pentru a fi consumatã și pentru a fi folositã la gãtit. Ajutã organismul la restabilirea echilibrului alcalin, îmbunãtãțind starea de sãnãtate.
3) APA NEUTRÃ cu pH de 7,0 POTABILÃ, lipsitã de clor, oxizi, opacitate - este o apã normalã care se poate folosi chiar la prepararea alimentelor bebelușilor sau pentru administrarea de medicaente.
4) APA BEAUTY (de frumusețe) ACIDÃ cu pH de 4,0 sau 6,0 NEPOTABILÃ are efecte astringente. Este eficientã pentru tonifierea și hidratarea tenului, inclusiv ca tonic dupã barberit; pentru îngrijirea pãrului (în loc de balsam de pãr), îi redã strãlucirea; pentru curãțarea oglinzilor, obiectelor din sticlã și a ferestrelor (oferã strãlucire absolutã), curãțã podelele din lemn, gresie etc; pentru îngrijirea blãnii animalelor de companie.
5) SUPER ACIDÃ cu pH de 2,5 NEPOTABILÃ, pãstreazã igiena în viața de zi cu zi datoritã efectului puternic de curãțare și a proprietãților dezinfectante.
CURÃțARE ªI DEZINFECTARE: curãțați orice obiect ce necesitã dezinfectare - bucãtãria, ustensile din bucãtãrie, baia etc;
IGIENÃ: dezinfectați mâinile, periuțele de dinți și folosiți-o ca apã de gurã,
Dureri în gât: apa SUPER ACIDÃ le va atenua.
Se aplicã, de asemenea pentru tratamente de îngrijire a pielii: în "piciorul de atlet" – micoze interdigitale, în caz de arsuri solare etc.
Dacã dieta alcalinã, foarte importantã pentru sãnãtate și longevitate este greu de implementat în stilul de viațã al oamenilor de oriunde, folosirea zilnicã a apei alcaline Kangen ne va modifica pH-ul în organism , de la acid la alcalin, oferind imunitate, sãnãtate, tinerețe și o hidratare optimã la nivel celular.
Peste 3-4 zile, voi intra în posesia ionizatorului Enagic numit: Leveluk SD 501 care va oferi posibilitatea, mie și familiei precum și pacienților cabinetului medical sã începem un nou stil de viațã, fãrã toxine, fãrã detergenți, fãrã medicamente!
Dețin multe informații privind modalitatea utilizãrii diferitelor tipuri de apã Kangen și informații privind obținerea unui astfel de aparat care poate fi folosit în orice familie.
Astept optiunile voastre.

Mi-a placut articolul. O sa tin cont pe viitor de sfaturile referitoare la o ingrijire mai atenta a sistemului nervos central.
Multumesc

Lasă un comentariu