LUVIOM
În Medicina Luminii, aparatul Luviom, (LUmina VIeții OMului), folosește frecvențe ce se transmit prin impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă, natural, realizând efecte uimitoare atât asupra corpului fizic, cât și asupra celui energetic, mental sau emoțional. Terapia cu Luviom are foarte multe beneficii și niciun efect advers. „Lumina va fi terapia viitorului.”
Tratament prin câmpuri informaţionale pulsatorii
- se realizează o relaxare generala la nivel fizic si psihic
- se echilibrează aura corpului
- se activează si se echilibrează chakrele
- crește vitalitatea
- se declanșează procesele de vindecare
- se intră rapid în starea de meditație profundă caracterizată prin ritmuri cerebrale alfa
- scoate și elimină din subconștient problemele declanșatoare de stres
- curăță mediul în care este amplasat aparatul, de energii negative
- procedura poate fi efectuată și în grup, pe mai multe persoane simultan
- efectele se simt încă din primele minute de tratament
- fara efecte patologice fotobiologice asupra ochilor sau pielii
Majoritatea bolilor au ca punct de plecare un dezechilibru la nivel emoțional, mental sau energetic; LUVIOM nu tratează o boală anume, ci se adresează întregului organism. Utilizarea luminii în scop terapeutic este semnalată din cele mai vechi timpuri, de la expunerea corpului la lumina solară (helioterapia) la lumina produsă de surse artificiale, ex.LED-uri sau LASER. Celulele citesc informaţia fotonică; schimbă între ele informaţii prin intermediul razelor ultraviolete (UV).
În funcţie de efectele pe care le au asupra organismelor vii, radiaţiile ultraviolete sunt împărţite în 3 clase: -UVA (315-400nm), cu lungimea de undă cea mai mare, sunt cele mai puţin nocive, trec prin quarţ şi pot penetra straturile superioare ale pielii. -UVB (280-315nm) nu trec prin sticlă. UVB şi UVA bronzează dar şi ard pielea, ducând la arsuri întârziate, îmbătrânire şi cancer de piele. -UVC (200-280 nm) sunt cele cu acţiune predominant germicidă şi folosite la dezinfectare si sterilizare.
Atmosfera terestră absoarbe mare parte din energia radiaţiilor ultraviolete cu lungime mică şi medie de undă (UV-B şi UV-C). Newton a descoperit pentru prima dată în 1666 că lumina albă trecută printr-o prismă se descompune în toate culorile vizibile („ROGVAIV”).
Medicul danez Niels Finsen (1860-1904) a primit premiul Nobel in 1903 pentru ca a stabilit tehnica de tratament pentru diferite forme de tuberculoza prin radiaţia ultravioletă emisă de o lampa cu arc de carbon trecută printr-un sistem de lentile şi filtre.
In anii ’80 ai secolului trecut, cercetătorul german Fritz Albert Popp a redescoperit importanţa luminii ultraviolete, UV, în biologie şi a denumit această radiaţie „biofoton”.
Pornind de la aceste premise şi conştientizând că lumina este terapia viitorului, cercetatorul roman Gheorghe Cohal a inventat sistemul LUVIOM care produce o relaxare rapidă la nivel fizic şi psihic şi are capacitatea de a declanşa procesele de vindecare în corpul uman.
Pentru sănătatea omului sunt relevanţi fotonii din lumina vizibilă şi mai ales din cea ultravioletă. Celelalte sunt absorbite partial de către stratul de ozon.
Fiecare culoare are lungime de undă și frecvență (vibrație) unice prin care actioneaza benefic asupra anumitor organe. Spectrul radiatiei electromagnetice:
Omul recepționează informația cel mai mult prin simtul văzului: 90%; este un mare dar că putem vedea și că putem distinge culorile.
Soarele este o sursă de raze ultraviolete. Desi radiatia UV reprezinta doar 5 % din radiatia solara care atinge suprafata Pamantului, aceasta are un rol important din punct de vedere biologic deoarece are cea mai mare energie din spectrul optic.
Razele ultraviolete (UV) sunt radiații electromagnetice cu o lungime de undă mai mică decât radiațiile luminii percepute de ochiul omenesc. Denumirea de „ultraviolet” provine de la culoarea violet din spectrul luminii albe, care are o lungime de undă învecinată, doar ceva mai mare.
Fotosinteza este cel mai complex proces natural de sinteza a substanţelor organice din substanţe anorganice, folosindu-se energia luminoasa, cu ajutorul pigmenţilor clorofilieni.
Conform unui nou studiu al unei echipe de cercetători de la Universitatea Harvard, radiaţiile ultraviolete au jucat un rol esenţial în emergenţa vieţii pe Terra, iar acesta poate fi şi cazul altor planete.
Aparatul Luviom dispune de doua sonde cu cristale de cuarţ natural precum si un modul cu leduri, prin care se emit fascicule de lumină de anumite lungimi de undă, secvențial modulată, cu timpi de relaxare, special configurata conform datelor existente pentru efecte benefice asupra organismului uman. Prin intermediul Unității Centrale (componenta de control și de generare pulsuri) și a sondelor 1 și 2 (componentele de emisie radiație luminoasă), se proiectează de la o distanță de 0,2 –1 m pe corpul utilizatorului o lumină complexă (trenuri de pulsuri optice alternative pe una sau două culori dublu modulate, cu timpi de relaxare) care influențeaza modul de transmitere a informației in procesele biologice.
Amplasarea sondelor (dispozitive active cu cristal de cuarţ) se face la 20 cm deasupra capului (vertexului) si in apropierea zonei perineale, cu diverse adaptari in functie de caz.
Cu aparatului Luviom, un procedeu neinvaziv, nu se introduc în organism substanţe chimice ori medicamente. El nu funcţionează pe bază de câmpuri magnetice sau electrice.
Terapia constă pur şi simplu în proiectarea asupra corpului (de la distanţă) a campurilor informationale pulsatorii, obtinute din emisia luminoasa a LED-urilor ce traverseaza un cristal de quartz neprelucrat.
Indicatii de tratament: tratamentul durerii, artrită, reumatism, entorse, luxatii, afectiuni postraumatice, hematoame, escare, vindecarea mai rapida a ranilor postoperatorii, ulcere varicoase, hemoroizi, afectiuni alergice sau infectioase ale pielii, guturai, sinuzita, tulburari de somn, depresie etc. Tratamentul prin câmpuri informaţionale pulsatorii se poate folosi complementar cu cel de fiziokinetoterapie in afectiuni ale coloanei vertebrale si ale sisitemului osos.
Pentru utilizarea aparatului nu este necesară o pregătire prealabilă. Persoana în cauză ramane îmbrăcată si poate sta pe scaun, în picioare sau în poziţia culcat. Durata aplicarii procedurii este intre 15 si 60-90 minute. Intervalele intre tratamente sunt variabile în funcție de necesarul apreciat inițial și de efectele subiective și obiective constatate pe parcurs. Starea de bine poate fi obţinută din primele minute în care se stă sub Luviom, însă pentru o relaxare totală e nevoie de cel puţin 20 de minute. În plus, cine are nevoie să se vindece trebuie să facă circa cinci-zece şedinţe de minimum jumătate de oră, de preferat în fiecare zi. Efectul poate fi transmis si la distanta, inclusiv pe internet.
Persoana, fara o pregătire prealabilă, sta îmbrăcată pe scaun, în picioare sau în poziţia culcat. O sedinta dureaza intre 20 si 90 de minute. Pentru tratamentul unor boli/afectiuni sunt necesare cinci-zece şedinţe de minimum jumătate de oră, de preferat în fiecare zi. In situatii clinice grave se incepe cu 3 sedinte pe zi, apoi zilnic iar ulterior o sedinta la 2 zile si se incheie cu 1-2 sedinte pe saptamana. Intervalele intre tratamente sunt variabile în funcție de necesarul apreciat inițial și de rezultatele obtinute.
DURATA
TARIF
Tarif 50 lei o şedinţă individuală, 75 lei o şedinţă pentru două persoane
ORAR
– Luni – Miercuri – Vineri: 9-13 şi 15-19;
– Marţi şi joi: 15-19.
Doctor
Dr. ȚECU CONSTANTIN, Medic Primar de Specialitate Neurologie
Medic Primar de Specialitate Neurologie.
Practicant al medicinii integrative: convențională și cuantică.
Competență în ACUPUNCTURĂ, atestat în BIOREZONANȚĂ SCIO.
Experienta clinica si devotament pentru pacienti de peste 50 de ani.
Email : neuro_impuls@yahoo.com